Vad vore den här planeten utan Gaias medvetande?
Precis som vi har en kropp och ett medvetande, har den här planeten också

Detta samvete kallas Gaia på sanskrit. Vi hör hennes vägledning, vi känner hennes naturliga rytm, hennes balans, hennes lugna närvaro. Dagligen har vi möjlighet att upptäcka hennes skönhet och kreativitet i alla hennes skapelser. Skönheten hon kan producera med sådan ingenjörskonst, harmoni och bidrag till helheten. Kreativiteten, mångfalden av uttryck, allt i linje med harmoni.

 • Breeze ring gold
  Breeze ring gold
  28 000 kr
 • Breeze small necklace
  Breeze small necklace
  1 400 kr
 • Breeze ring
  Breeze ring
  1 890 kr
 • Breeze earrings
  Breeze earrings
  1 690 kr

Kärleksfullt kallar hon oss till nuet, med doften av en blomma, glittrande hav, den svala mjuka brisen. Hon kallar på oss, att överlämna sig till nuet där vi är ett med henne och allt liv i universum.

Att reflektera över hennes skapelser är vårt sätt att få kontakt med henne och lyfta fram den fantastiska artist hon är. Vi är alla ett med Gaia och det vackra medvetande som hon är, det är så vacker mänskligheten verkligen är.

Vi släpper våra illusioner, våra rädslor och överlämnar oss till Gaias kärleksfulla närvaro.

 • Lotus necklace gold
  Lotus necklace gold
  7 600 kr
 • Lotus necklace
  Lotus necklace
  1 090 kr
 • Lotus bracelet
  Lotus bracelet
  1 090 kr
 • Lotus studs
  Lotus studs
  1 090 kr